馃帹馃専Zapraszamy do udzia艂u w naszym konkursie plastycznym! 馃専馃帹

Konkurs skierowany jest do wszystkich zainteresowanych os贸b, kt贸re chc膮 podzieli膰 si臋 z nami swoj膮 kreatywno艣ci膮.

Zadanie konkursowe polega na wykonaniu pracy dowoln膮 technik膮 plastyczn膮 (np. o艂贸wek, kredka, farby plakatowe, akwarela, tempera, pastele suche, pastele olejne, collage). Do konkursu dopuszcza si臋 wy艂膮cznie formy plastyczne p艂askie. Prace powinny by膰 wykonane na papierze typu brystol lub blok techniczny w formacie A4.

馃枌锔廡ematem pracy jest jedna z dw贸ch bajek z ksi膮偶ki Boles艂awa Londy艅skiego 鈥濨ajki S艂owia艅skie鈥  tj. 鈥 Stolik nakryj si臋, z艂oty osie艂 i kij samobij lub 鈥濿ydeptane trzewiki鈥 – do wyboru przez uczestnika konkursu. (Tre艣膰 bajek dost臋pna w za艂膮cznikach poni偶ej)

馃巵Nagrodzone zostan膮 trzy najlepsze prace w ka偶dej z kategorii:

1. przedszkolaki;
  2. uczniowie klasy 1-3 szko艂y podstawowej,
  3. uczniowie klasy 4-6 szko艂y podstawowej;
  4. uczniowie klasy 7-8 szko艂y podstawowej;
  5. Open (wszystkie pozosta艂e osoby, kt贸re chc膮 wzi膮膰 udzia艂 w konkursie).

馃搮 Aby wzi膮膰 udzia艂 w konkursie nale偶y przes艂a膰 prac臋 konkursow膮 wraz z wype艂nionym za艂膮cznikiem nr 1 i 2 na adres fundacji My S艂owianie, Stara Wie艣 33A, 21-345 Borki, w terminie do 25 pa藕dziernika 2023 r. do godz. 16:00.

馃弳 Wyniki konkursu og艂oszone zostan膮 30 pa藕dziernika 2023 r.

Wi臋cej informacji w regulaminie konkursu dost臋pnym poni偶ej: